Ipari gázégők

olaj-, gáz- és alternatív égők telepítése, szerelése és üzembehelyezése


cégünk -Weishaupt- márkaszerviz


Ha az Ön fűtése évtizedeken keresztül megbízhatóan adta a meleget, akkor az a kitűnő minőségnek és a kiérlelt technikának volt köszönhető. És annak, hogy a gyártó, egy családi vállalkozás klasszikus erényei mellett maradéktalanul elkötelezett: óriási tapasztalat, szigorú minőségellenőrzés, innovációs erő, lojalitás, személyes erőbedobás, egyéni felelősségvállalás és a vevő valódi szolgálata. Mint a Weishaupt.

Mindentudó az ipari égők között

Sokoldalú, robusztus, nagyteljesítményű: a Weishaupt WK sorozatú ipari égőknél a ventilátor, a vezérlőszekrény, a szivattyúállomás, az előmelegítőegység és a gázarmatúra külön kerül elhelyezésre és gyakorlatilag bárhogyan kombinálható. A nagyhatékonyságú, alacsony emissziójú és megbízható égősorozat elsősorban extrém nehéz üzemi körülmények között kerül alkalmazásra.

Néhány a jó tulajdonságaik közül:

  • Digitális precizitás: A fontos beavatkozó szervek, mint a tüzelőanyag- és levegőhozzávezetés digitális vezérlésűek. Ez jelentősen növeli a kezelés kényelmét és a biztonságot.
  • Minimális emisszió: Az optimális égés garantálja az alacsony károsanyag-kibocsátást. A gázégő üzeme csökkentett NOx értékű.
  • Maximális gazdaságosság: A digitális tüzelésvezérlés kiemelkedően takarékos üzemet biztosít.
  • Kimagasló sokoldalúság: A WK sorozat teljesítménytartománya 18.000 kW-ig terjed.
  • Kitűnő karbantarthatóság: Torlasztótárcsa, fúvóka, gyújtóelektródák, keverőház valamint az olaj-, a gáz- és a levegőmennyiség szabályzásának minden építőeleme nagyon könnyen hozzáférhetően és áttekinthetően került elhelyezésre.
  • Hosszú élettartam: A Weishaupt égőtechnika mögött több mint 50 év tapasztalat és fejlesztési munka van. A gyártás során csak a legjobb minőségű anyagok kerülnek felhasználásra.

Ez nem véletlen!

Ez a megbízhatóság.