Háztartási fali gázkészülékek, kondenzációs gázkazánok

Háztartási fali gázkészülékek, kondenzációs gázkazánok telepítése szerelése, üzembehelyezése, javítása és karbantartása


cégünk -Weishaupt- márkaszerviz

cégünk Bosch márkaszerviz


Egy fűtési rendszer, mellyel pénzt spórolhat!

Ha magas igényeket támaszt a fűtéssel szemben és a legenergiatakarékosabban szeretne fűteni, válasszon kondenzációs kazánt.
A Logamax Plus fali készülék gazdaságos, kis helyigényű, továbbá hatékony fűtési megoldás gyakorlatilag minden lakás és épület számára.

Ha a 100% nem elég

Buderus falikazán

A kondenzációs technika alkalmazásával a látszólag lehetetlent is lehetővé teszi. Ez a következőképpen történhet: A gáz elégetésével szén-dioxid és vízgőz keletkezik. A kondenzációs kazán a füstgáz vízgőz tartalmát lekondenzálja, – hőt von el belőle és ezt is a helyiségek fűtésére használja. Ezt az energiát a hagyományos rendszerek a kéményen keresztül elvezetik. Kondenzációs technikával hatékony energiakihasználás (több mint 100%-os hatásfok), ennek eredményeként pedig kisebb környezetterhelés érhető el. Az intelligens gáz-levegő szabályozás, továbbá a nagyobb felületű hőcserélő összekötve a modulációs égővel maximális kondenzációs üzemet biztosít.

Kondenzációs technika - Egy kifizetődő rendszer

Hagyományos kazánokkal összehasonlítva a kondenzációs technikát a fűtési költség megtakarítás 10 és 14% közötti, régebbi berendezésekkel összevetve akár 30% is lehet. Így a Logamax Plus gyorsan kifizetődik.