Klíma berendezések

Klíma berendezések forgalmazása, karbantartása

  • Klímaberendezés felszerelés, telepítés
  • Klímaberendezés nyomáspróbázás, karbantartás, fertőtlenítés
  • Szivárgás vizsgálat, szivárgás vizsgálati jegyzőkönyvkészítés
  • Helyszíni felmérés

klima belső egység

A háztartásokban felhasznált energia háromnegyedét az otthonunk fűtésére és hűtésére használjuk el. A megfelelően kiválasztott jó minőségű légkondicionáló rendszer nem csak a kényelmet szolgálja, hanem ezáltal lehetőség adódik kiadásaink lefaragására, illetve a karbonlábnyom csökkentésére. Az általunk forgalmazott klímaberendezések kompromisszumok nélkül segítenek ebben, legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

Modelljeink a mai kor követelményeinek jobbanmegfelelő R32 hűtőközeggel működnek és a világ vezető márkái által is használt energiatakarékosiker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. Az R32 gáz nem károsítja azózonréteget, és az üvegházhatást okozó tényezőjeis egyharmada a korábban használtgázokénak. A szakértő szerelők ill. a felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő.

Télen is használható

Ma már egyáltalán nem számít luxusnak a klímakészülékkel való fűtés. A klímaberendezések gondos tervezésüknek és kiváló minőségüknek köszönhetően képesek gazdaságilag racionális megoldást kínálni a helyiség fűtésére akár -22°C-os külső hőmérséklet esetén is.

A készülékek esetében alkalmazott inverter technológia folytán jelentős energiamegtakarítás érhető el, mivel az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő-, vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia így hozzájárul a komfortérzet növeléséhez is. Mindemellett a berendezések hihetetlenül csendesek, és a hőmérsékletet ingadozás nélkül a beállított szinten tartják.

Tekintse meg termékkatalógus ajánlatunkat: http://www.langelektro.hu/index.php/letoltes/category/2-prospektus?download=10:cascade-klimatechnikai-berendezesek-katalogus