Tüzeléstechnikai berendezések

Napkollektoros rendszerek üzembehelyezése


cégünk -Weishaupt- márkaszerviz

cégünk Bosch márkaszerviz


A használati melegvíz előállítás a napkollektoros rendszerek legkézenfekvőbb alkalmazási területe. Az egész évben állandó melegvíz-igény jól kombinálható a szolár rendszer által szolgáltatott energiával. A szolárrendszerek teljes mértékben képesek fedezni egy háztartás nyári használati melegvíz előállításához szükséges energiát. Az éves - használati melegvíz készítésre fordított - energiának akár 50-60%-a is megtakarítható.

 

olaj-, gáz- és alternatív égők telepítése, szerelése és üzembehelyezése


cégünk -Weishaupt- márkaszerviz


Ha az Ön fűtése évtizedeken keresztül megbízhatóan adta a meleget, akkor az a kitűnő minőségnek és a kiérlelt technikának volt köszönhető. És annak, hogy a gyártó, egy családi vállalkozás klasszikus erényei mellett maradéktalanul elkötelezett: óriási tapasztalat, szigorú minőségellenőrzés, innovációs erő, lojalitás, személyes erőbedobás, egyéni felelősségvállalás és a vevő valódi szolgálata. Mint a Weishaupt.

atmoszférikus gázkazánok telepítése, szerelése és üzembehelyezése


cégünk Bosch márkaszerviz


A Bosch (Buderus) atmoszférikus kazánjai a magas követelmények széles skáláját elégítik ki: gazdaságosak és csendesek. A tagonkénti szállíthatóság és a helyszíni összeállíthatóság lehetővé teszi bármilyen elhelyezésű kazánházba való beépítésüket. A zajszegény üzem és az alacsony huzatigény pedig különösen tetőtéri elhelyezésnél előnyös.

Háztartási fali gázkészülékek, kondenzációs gázkazánok telepítése szerelése, üzembehelyezése, javítása és karbantartása


cégünk -Weishaupt- márkaszerviz

cégünk Bosch márkaszerviz


Egy fűtési rendszer, mellyel pénzt spórolhat!

Ha magas igényeket támaszt a fűtéssel szemben és a legenergiatakarékosabban szeretne fűteni, válasszon kondenzációs kazánt.
A Logamax Plus fali készülék gazdaságos, kis helyigényű, továbbá hatékony fűtési megoldás gyakorlatilag minden lakás és épület számára.